Google+ Followers

zondag 8 september 2013

vier give aways van lieve bloggers

Voor het eerst zal ik eens gaan uitzoeken hoe het werkt om een link te plaatsen van een give away. Er zijn zoveel lieve bloggers op het web die om verschillende redenen een give away doen dat ik hoop dat ze hiermee weer nieuwe volgers gaan krijgen.
Ik geniet zelf zo van de blogs van anderen. Zoveel nieuwe ideeën, zoveel enthousiasme. Super. Love it!

Eens kijken hoe het werkt ...

Karin aan de Haak geeft twee boekjes Superlieve minidiertjes haken weg. Echt een super leuk boekje!  Karin heeft heel veel leuke patroontjes op haar blog staan die ze met iedereen deelt. Dankjewel Karin!
http://karinaandehaak.blogspot.nl/

Ada van Stijl en zo heeft zelf een prachtig vintage pakketje samen gesteld die ze weg geeft! Erg mooie blog en zeker een bezoekje waard.
http://stijlenzo.blogspot.nl/

Willemina Meijer is zelf ook net begonnen met een hele leuke blog en heeft als give away het leuke boekje High Tea van Christel Krukkert. Ook deze blog is een bezoek meer dan waard.
http://kleurensteek.blogspot.nl/


Marga heeft ook een super give away. Een prachtig gehaakt kleedje! Heb zoiets zelf nog nooit gemaakt maar bewonder het zeer.
De link naar de blog van Marga: http://hakenmetmarga.blogspot.nl/

Blij dat het gelukt is!


Dit was mijn eerste grote project. Lekker makkelijk, nergens aan denken gewoon haken. Hoe helend kan haken zijn! Ik genoot van de kleuren en het herhalende patroon. Het is een gratis patroon van Drops. De link naar dit patroon is: http://www.garnstudio.com/lang/nl/includes/printpattern.php?id=5286&lang=nl.
Ik heb het gehaakt met Drops Lima en haaknaald nr. 5
Het garen splijt wel maar glanst heel mooi en blijft prachtig in de was!

Fijne week en
tot PinoozzzGeen opmerkingen:

Een reactie posten